Касиер/ка – Гифт Маркет

 
 

Регион: Тетовски
Краен рок за пријавување: 17/08/2018
Емаил:
Контакт телефон: +38970600707

Гифт Маркет од Тетово има потреба од касиер/ка.

• Услуга во солгасност со процедурите на копманијата
• Прием, редење, и проверка на цени низ маркетот.
• Грижа за хигиена и проверка на прозиводите (рок на употреба и исправност)

Плата: 12000

Потребни Квалификации:
• Минимум средно завршено образование
• По можност искуство од работење во маркет (не е задолжително)
• Работата е организирана во две смени

(26)

Вашиот коментар