Кафекувар – Светот на кафето

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 20/09/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 070/855-826

Компанијата “Светот на кафето” објавува оглас за ангажирање на 4 лица – кафетер

Заинтересираните лица можат да достават кратка биографија на следната маил адреса:[email protected]

Контакт телефон: 070/855-826; 075/243 -613

Краен рок за достава на кратки биографии е 20.08.2018 година

Плата: над 35,000 мкд

Потребни Квалификации:
– пријателски и љубезен однос со клиенти,
– комуникативност,
– одговорност,
– позитивност.

(268)

Вашиот коментар