Келнер/ка – Боти 96

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 26/10/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 070263333

Потребни се двајца келнери.

Ресторан Боти 96 е компанија со традиција која веќе 22 год. успешно работи на македонскиот пазар и опслужува голем број на клиенти.

Компанијата во моментов е заинтересирана за проширување на својот тим, при што нуди пријатна тимска работа и атмосфера, уредно пријавување на работникот, загарантирана редовна исплата на плата, придонеси и годишен регрес, 40 работни саати неделно, два дена во неделата слободни со работно време од 08ч. до 16ч. Ресторанот се наоѓа во општина Бутел.

Заинтересираните кандидати можат да не контактираат на тел. 070 263 333 и задолжително да испратат CV на наведената маил адреса: [email protected]

По истекот на огласот, селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

(36)

Вашиот коментар