Комерцијалист – Бирн 2002

 
 

Регион: Радовишки
Краен рок за пријавување: 19/11/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Фирмата БИРН 2002 ДООЕЛ ПРИЛЕП има потреба од комерцијалист/ка на парфеми за реон Радовиш, Струмица.

Стартна плата :  17 000 денари.

Кандидатот треба да ги исполнува следниве услови:
1. Степен на образование: ССС/ВСС;
2. Поседување на возачка дозвола Б категорија – Активен возач мин. 2 години
3. Можи да се пријавуваат кандидати со и без работно искуство.

Заинтересираните кандидати да испратат кратка биографија-CV со слика на следниот меил: [email protected], со задолжителна назнака „За комерцилалист/ка за Струмица“. Кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на селекција ќе бидат контактирани за интервју.

(126)

Вашиот коментар