Комерцијалист – Гетро

 
 

Регион: Гостиварски
Краен рок за пријавување: 30/11/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

„Гетро“-Гостивар има потреба од еден комерцијалист за продажба

Потребни квалификации:
• Минимум средно образование
• Општо познавање на компјутери
• Поседување на возачка дозвола (Б-категорија)

Плата по договор

Вашата пријава со Професионална Биографија доставете ја на е-мејл:
[email protected]

(49)

Вашиот коментар