Комерцијалист за продажба – Цермат

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 31/08/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

ЦЕРМАТ ДОО Битола има потреба од ангажирање на компетентни и високо мотивирани лица, за работна позиција – Комерцијалист за продажба за реон Скопје.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:
1. Завршено минимум ССС;
2. Да поседува одлични комуникациски и преговарачки вештини;
3. Способност за индивидуална и тимска работа, како и работа во динамична средина;
4. Иницијативност, темелност, енергичност и целосна посветеност на работата;
5. Организираност и одговорност;
6. Доверливост и лојалност;
7. Работно искуство на истата или на слична позиција ќе се смета за предност;
8. Задолжително поседување возачка дозвола Б-категорија;

Заинтересираните кандидати да испратат CV со слика на следниот email: [email protected] , најдоцна до 31.08.2018 година.

Апликациите во кои нема да бидат наведени работната позиција и местото на живеење, НЕМА да бидат земени во предвид.

(71)

Вашиот коментар