Комерцијалист – Здравбиди Дооел

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 17/11/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Претставништво на реномирана фармацевтска компанија од Франција бара:
-фармацевтски техничари со и без работно искуство;

Квалификации:
-средно медицинско училиште (насока фармација);
-работно искуство во комерција (пожелно)
-со или без работно искуство;
-возачка дозвола Б категорија;

(51)

Вашиот коментар