Комерцијалист – Интеграл Дооел

 
 

Регион: Тетовски
Краен рок за пријавување: 11/11/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 02 2551 222

Компанијата ИНТЕГРАЛ Дооел од Тетово , со дејност на работење продажба и дистрибуција на производи за широка потрошувачка, согласно моменталните потреби објавува оглас за следната работна позиција: комерцијалист – унапредувач на продажба за реон Тетово.

Бараме:
Амбициозни, комуникативни, иницијативни, динамични и мотивирани личности со изразени аналитички и организаторски способности.

Потребни услови и квалификации:
-минимум средна стручна спрема
-способност за комерцијална теренска работа (за реон)
-основно познавање на MS Office и работа со комјутер
-работно искуство од областа ќе се смета за предност
-способни за самостојна работа и работа во тим
-возачка дозвола Б – категорија

Нудиме:
Професионален кариерен развој, дополнителни пакети на бенефиции и усовршувања, неопходни средства за работа и креативен напредок, пријатна и динамична работна атмосфера .

Ако се пронаоѓате во описот, ве поттикнуваме да аплицирате и станете член на нашиот тим.

Сите заинтересирани кандидати кои ги поседуваат следниве квалификации можат да се јават на огласот најдоцна до 11.11.2018г.

Ќе се земаат во предвид кандидатите со реонсо место на живеење Тетово.

(61)

Вашиот коментар