Консултант – ФД М Кеш Македонија

 
 

Регион: Велешки
Краен рок за пријавување: 30/11/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 070216762

М-Kеш постојано има потреба од надополнување на потенцијалната база на заинтересирани кандидати. Во моментот имаме потреба од:

Кредитен консултант

Работни обврски:
Остварување на продажби во однос на индивидуалните и тимските месечни цели;
Развој и одржување на база на клиенти на локацијата;
Клиентска услуга за плаќање и администрирање на реализирана продажба;
Подготовка на периодично известување;
Стручна и љубезна услуга на купувачи;
Добри компјутерски вештини;
Аналитичко размислување и вештини за приоретизирање на задачите;
Вештини за тимска работа.

М-Кеш го задржува правото, доколку се јави потреба во текот на годината да ги контактира заинтересираните кандидати.

(69)

Вашиот коментар