Магационер – Мегамобил

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 16/11/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Имаме потреба од 3 машки лица за работа во големопродажба на резервни делови и галантерија за мобилни телефони.

Обврски:
-Услужување на коминтенти.
-Собирање и пакување на роба и резервни делови.
-Прием на нова роба,пакување,лепење декларации и т.н.
-Кандидатите треба да бидат комуникативни, услужливи и вредни.

(42)

Вашиот коментар