Магационер – Парти сервис Лео Дооел

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 29/07/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 078/235-854

Парти сервис Лео Дооел Скопје (L&L Catering) компанија за индустриски и комерцијален кетеринг, поради отоврање на нова работна позиција во магацинот на централната кујна, има потреба од 1 (еден) магационер, кој ќе ги извршува следниве работни задачи:
• Врши прием на роба, односно утовар и истовар во магацин;
• Евидентира артикли и врши нивно издавање;
• Ги почитува хигиенско-санитетските правила и се грижи за уредноста и подредувањето на артиклите;
• Други работни задачи во и околу магацинот по потреба.

Квалификации:
• Минимум средно образование;
• Возачка дозвола Б категорија;
• Работно искуство во прехрамбена индустрија на слична позиција ќе се смета за предност;
• Доверлива и одговорна личност која е темелна во извршување на работните задачи.

(75)

Вашиот коментар