Магационер

 
 

Регион: Битолски
Краен рок за пријавување: 02/11/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Фирма од Битола од кондиторската индустрија , има потреба од работник за во производство/ магацин. Предност е да знае да управува со вилушкар и познавање од машинско одржување.

Заинтересираните да испратат CV на следниов емаил: [email protected]

Aпликациите ќе се разгледаат со дискреција.

(15)

Вашиот коментар