Маркетинг менаџер – ПАЗАР3.КОМ

 
 

Регион: Битолски, Охридски, Ресенски, Скопски
Краен рок за пријавување: 28/09/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 075334000

Пазар3.Ком ДООЕЛ Вработува!

Отворени позиции:
– Маркетинг Менаџер
– Менаџер за Продажба
– Менаџер за анализа на нови пазари

Детали за работата:
– Анализа на пазарот и пронаоѓање на потенцијални клиенти и соработници
– Подготвување на понуди
– Постојана работа со клиенти

Лични карактеристики:
– Одлично познавање на Албански јазик
– Желба за работа во Pazar3.mk
– Желба за тимска работа
– Мотивираност, упорност, посветеност
– Самоиницијатива
– Желба за постојано учење и подобрување

Потребни професионални карактеристики:
– Диплома за завршено високо образование
– Сертификат за познавање на Англиски јазик
– Одлично познавање на работа со компјутери

Заинтересираните кандидати можат да аплицираат со праќање на Cv на следната e-mail адреса: [email protected]

(22)

Вашиот коментар