Машински инженер / Комерцијалист – Енергија доо

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 22/10/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 070380485

ЕНЕРГИЈА доо – овластен дистрибутер на светските лидери за климатизација Carrier Toshiba Имаат потреба од:

– Дипломиран Машински Инженер

Квалификации:
– Машински Факултет – насока термотехника за смета за предност
– Англиски јазик
– Работа со компјутер (Microsoft Office, Autocad)
– Работно искуство се смета за предност.

Апликациите се доставуваат само на email [email protected]

(64)

Вашиот коментар