Машински инженер – КОМФОР КЛИМА ДОО-Скопје

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 19/10/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 02/3121-839

Друштво за проектирање,инженеринг и климатизација КОМФОР КЛИМА ДОО-Скопје, има потреба од :

* еден машински инженер – термичко инженерство, со минимум три години работно искуство во водење на објекти (предност ќе имаат кандидатите кои поседуваат лиценца Б за изведба).

Квалификации:
– ВСС – Машински факултет
– напредно познавање AutoCad и MS Office
– Б-категорија возачка дозвола (активен возач)
– познавање на англиски јазик.

Сите кандидати кои ги исполнуваат горенаведените квалификации да испратат кратка биографија (CV) на следнава e-mail адреса:
[email protected]

(63)

Вашиот коментар