Машински инженер – Ктитор ДОО

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 06/08/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Се бара Машински инженер кој ги исполнува следните услови:
– потребно е минимално работно искуство,
– задолжително познавање на англиски јазик,
– задолжително поседување на возачка дозвола Б категорија,
– познавање и работа со машински програми како што е SOLID WORKS.

Предност ќе имаат кандидатите кои имаат искуство во работа со садови под висок притисок.

Доколку ги исполнувате горенаведените услови испратете го Вашето CV на [email protected]

(116)

Вашиот коментар