Машински и електро техничари/инженери за одржување – Цермат

 
 

Регион: Битолски
Краен рок за пријавување: 31/07/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

ЦЕРМАТ ДОО Битола има потреба од Машински и Електро Техничари/Инженери во одржување на процесот на производство во Битола.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:
1. ССС или ВСС – машинска или електро насока;
2. Задолжително работно искуство во соодветната област;
3. Компјутерски познавања од соодветната област;
4. Познавање на странски јазик ќе се смета за предност;

ВЕШТИНИ И СПОСОБНОСТИ:
1. Самоиницијативност, лојалност и одговорност во извршување на работните задачи;
2. Способност за тимска работа и работа во динамична средина;
3. Прецизност и ажурност во работата;
4. Личност со позитивен став и ориентираност кон професионално и одговорно завршување на работните задачи.

Заинтересираните кандидати да достават CV со слика на Македонски Јазик, на e-mail адреса: [email protected] со задолжителна назнака: Апликација за Машински и Електро Техничар/Инженер за одржување, најдоцна до 31.07.2018 година.

(70)

Вашиот коментар