Машински техничар – Пескара Вел

 
 

Регион: Велешки
Краен рок за пријавување: 18/11/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 043 222 241

Нудиме: работа на терен, динамична атмосфера, можност за персонален и професионален развој, конкурентна плата.

Потребни квалификации:
-Средно образование (машинско или техничко училиште)
-Со работно искуство
-Организираност и одговорност
-Способност за тимска работа
-Возачка дозвола Б категорија

(27)

Вашиот коментар