Медари и чувари на пчели

 
 

Регион: Австралија
Краен рок за пријавување: 14/10/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: +61413697984

Се бараат двајца Медари и чувари на пчели за работа во Австралија.

Се нуди:
– Спонзор виза за работа во Австралија
– Смештај
– Плата

Квалификации:
– Превенција на рој
– Одгледување на кралица
– Екстракција на кралски млеч

(84)

Вашиот коментар