Медицинска сестра – ПЗУ Психомедика Битола

 
 

Регион: Битолски
Краен рок за пријавување: 30/09/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 070303749

Се бара медицинска сестра со средно медицинско училиште или висока медицинска школа за вработување на неопределено време во ПЗУ Психомедика Битола. Пратете CV на [email protected] Контакт: 070/303-749

(77)

Вашиот коментар