Медицинска сестра – Санте Плус

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 12/11/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Групација на болници Санте Плус отвара оглас за работна позиција медицинска сестра.

Потребни квалификации :
-Завршено средно стручно образование.
-Познавање на Македонски, Албански јазик.
-Работно искуство

-Препораки

(61)

Вашиот коментар