Медицински персонал – ПУСЗ Хармонија

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 29/08/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 078 316 663

Приватна установа за социјална заштита на стари лица „Хармонија“ – Скопје има потреба од работно ангажирање на една медицинска сестра/техничар и еден геронтодомакин/ка (негувател на стари и изнемоштени лица) со и без работно искуство на неопределено време.

Кандидатите своите кратки бографии да ги достават на: [email protected]

(89)

Вашиот коментар