Медицински претставник – Солвис

 
 

Регион: Цела Македонија
Краен рок за пријавување: 31/08/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Компанијата нуди пријателски настроена работна средина, професионални обуки и можност за напредување во кариерата.

Задолженија:
– Редовна посета на доктори и аптеки;
– Градење и одржување на позитивни професионални релации со медицински установи и медицински персонал;
– Презентации пред аудиториум и учество на стручни состаноци и конференции во земјата и надвор;
– Изработка и реализација на неделни и месечни извештаи од работата на терен.

Квалификации:
– Завршено високо образование(фармација),
– Силни комуникациски и продажни вештини,
– Професионален, насочен кон постигнување на резултати и остварување на таргети, висока иницијативност, проактивност и самостојност во работењето, способност за тимска работа;
– Флексибилност за работа на терен
– Работно искуство во продажба во областа на медицината, фармацевтската индустрија ќе се смета за предност;
– Одлично познавање на англиски јазик и компјутери;
– Задолжително поседување на возачка дозвола.

Заинтересираните кандидати потребно е да испратат своја биографија (CV), мотивационо писмо, понова фотографија, фотокопија од диплома или уверение на [email protected] со назнака за позиција Медицински претставник. Испратените документи да бидат на Македонски и на Англиски јазик

(121)

Вашиот коментар