Менаџер – Грант Торнтон Консалтинг

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 13/07/2018
Емаил: [email protected]

Грант Торнтон Консалтинг има потреба од Менаџер во одделот за сметководствени услуги со следните квалификации:
• Диплома за завршено високо образование од Економски факултет
• Поседување на уверение за овластен сметководител
• Работно искуство во областа на сметководство или работа во сметководство по можност во меѓународна компанија
• Одлично разбирање на сметководствени правила и политики
• Одлично познавање англиски јазик
• Познавање на MS Office
• Организациски и аналитички способности
• Одговорно, тимско, сериозно, професионално и ефикасно работење

Сите заитересирани кандидати да испратат кратка биографија на [email protected] со назнака дека аплицирате за Менаџер во одделот за сметководствени услуги.

Само одбрани кандидати ке бидат контактирани.

(301)

Вашиот коментар