Менаџер за продажба – Јавен Адвертајзинг Дооел

 
 

Регион: Битолски
Краен рок за пријавување: 18/10/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Јавен Адвертајзинг Дооел од Битола е софтверска и маркетинг компанија која се занимава со креирање и продажба на софтверски решенија, како и водење на целосен дигитален маркетинг за фирми.

За потребите на своето работење има потреба од продажен менаџер кој ќе биде одговорен за нудење и продажба на софтверските решенија.

Потребно е образование од областа на маркетинг или информатичките технологии, како и работно искуство на слични позиции.

Останати барани квалификации:
– Способност за наоѓање на нови клиенти
– Способност за градење на професионален и долготраен однос со клиенти
– Ориентираност кон тимска работа
– Комуникативност и енергичност
– Иницијативност и истрајност
– Солидни ИТ познавања

Заинтересираните кандитати може да испратат CV на следнава емаил адреса [email protected]

(53)

Вашиот коментар