Монтер – Каза Италија

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 15/08/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Друштвото за трговија на мало со мебел Каза Италија дооел Скопје, има потреба од монтери на мебел. Задолжително работно искуство од мин. 5 години и возачка дозвола Б категорија.Нето плата 24.000,00 денари.

Заинтересираните кандидати може да го испратат своето CV на е-маил: [email protected] најдоцна до 15.08.2018 год. Само апликациите кои ги исполнуваат потребните квалификации и услови ќе бидат повикани на интервју. Пристигнатите апликации после наведениот рок, како и некомплетните апликации нема да бидат предмет на разгледување.

(15)

Вашиот коментар