Наставник по Англиски

 
 

Регион: Кина
Краен рок за пријавување: 31/10/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: viber – 070368430

Почетен договор помегу 1400$ до 2300$, во зависност од квалификациите на кандидатот. Сместувањето е обезбедено и платено од училиштето. Помагање при обезбедувањето на работната дозвола. Платени празници. Пречекување на аеродром. Договорот е на една година со 35-40 работни часа неделно.

Квалификации:
– Трпеливост и лубов кон работење со деца
– Солидно познавање на Англискиот јазик
– Факултетска диплома
– Потврда за неосудуваност
– Претходно искуство со деца е пожелно, но не и пресудно

(72)

Вашиот коментар