Неговател во јасли – Пиколини

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 22/08/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Нашиот негувател во јасли треба да:
– се грижи за правилно извршување на основни потреби на детето (соблекување, облекување, тоалет, исхрана, и др.);
– се грижи за здравјето и психофизичкиот развој на детето и врши згрижување и воспитување на децата од воспитната група;
– редовно реализира игри и активности со децата во занималната и дворот;

Нашиот негувател во јасли треба да има:
– Универзитетско образование (Педагошки, Филозофски – отсек педагогија)
– Минимум 2 годишно работно искуство во градинка како негувател во јасли
– Одлично познавање на англиски јазик
– Одлични комуникациски способности
– Флексибилност

Сите заинтересирани кои сакаат да бидат дел од семејството на Пиколини нека ја испратат својата биографија на: [email protected]

(94)

Вашиот коментар