Неговател/ка – Агенција Хоризонт

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 09/09/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 078315982

За потребите на својот клиент, приватна градинка лидер во својата дејност, Агенцијата Хоризонт го објавува следново слободно работно место

– НЕГОВАТЕЛКА НА ДЕЦА ВО ГРАДИНКА

Потребни квалификации
– Ссс/ВСС
– Претходно работно искуство
– Одлични педагошки способности за работа со деца
– Креативна личност со желба за усовршување и учење.
– Одлично познавање на Англиски јазик

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат условите и одговараат на профилот кој се бара, да достават ЦВ на маил [email protected] да се обратат на тел 078/315-982.

(304)

Вашиот коментар