Неговател/ка – ПЗУ Миркоски

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 15/11/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 076/339-482

Неговател на стари и изнемоштени лица – Применува и спроведува активности за грижа и нега за корисницитe.

Квалификации:
– Неговател на стари лица
– III степен на стручна подготовка
– не е задолжително работно искуство

(120)

Вашиот коментар