Неговател/ка – HumanaS

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 20/07/2018
Емаил: [email protected]

Социјалното претријатие ХуманаС има потреба од негуватели/ки з астари лица за работа во домашни услови со или без работно искуство.

ХуманС обезбедува обука за лицата без искуство. Работно време е 8 часа на ден од Понеделник до Сабота. Заинтересираните кандидати можата да се аплицираат на [email protected] со испраќање на своја краттка биографија. За повеќе информации можете да се јавите на 077 963 672.

(50)

Вашиот коментар