Неговател/ки и помошници – Дејкер Хоум

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 31/12/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 071/ 262 802

Дејноста на компанијата Day Care е давање на професионални услуги за грижа и нега на деца, грижа и нега на возрасни лица и одржување на домаќинства (перење, пеглање, готвење и чистење) за потребите на клиентите, односно семејствата во град Скопје.

Компанијата има потреба од следните работни места:
• НЕГУВАТЕЛИ/КИ НА ДЕЦА
• НЕГУВАТЕЛИ/КИ НА ВОЗРАСНИ ЛИЦА
• ДОМАШНИ ПОМОШНИЦИ

Лични карактеристики, вештини и спосособности:
• Лојалност, професионалност и дискретност;
• Одговорност, чесност и уредност во извршување на секојдневните обврски;
• Почитување на семејните правила и вредности;
• Флексибилност во однос на работното време;

Компанијата нуди можност за трајно или привремено вработување, во зависност од потребите на клиентите и кандидатите.

Сите заинтересирани можат да аплицираат со испраќање на своите биографии на е-маил [email protected]

За сите дополнителни информации кандидатите можат да се јават на телефонскиот број 071/ 262 802, секој работен ден од Понеделник до Петок од 08.30-16.30.

Дискрецијата на сите кандидати е загарантирана.

(84)

Вашиот коментар