Обезбедувач – Гард

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 12/10/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 075 260 130

Гард нуди постојана работа за обезбедувач со лиценца на елитен објект во строг центар на Скопје, со добри работни услови. Потребно познавање на деловен Бон Тон, се нуди и бара професионализам. Информации на 075 260 130.

Плата: 13.000

Квалификации: Лиценца за обезбедување.

(51)

Вашиот коментар