Оглас за вработување во Публицис. Отворени се 3 (три) работни позиции

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 24.10.2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Публицис објавува оглас за вработување за следниве работни позиции:

1. Copywriter
2. Digirtal & social media conceptualist
3. Senior digital & social media coordinator

Испратете ваше CV на [email protected]

(93)

Вашиот коментар