Оглас за пракса со полно работно време

 
 

АрцелорМиттал е водечки светски производител на челик со претставништва во повеќе од 60 земји. Присутни сме на пазарот во Македонија од 2004 година и постојано се стремиме да го поттикнеме развојот и напредокот на младите кадри преку практикантска програма во различни области.

Во насока на професионално усовршување на младите, АрцелорМиттал Скопје нуди пракса со полно работно време во Одделот за валање.

Придобивки:
– 3 месечна практикантска работа со ментор
– континуиран процес на учење и развој на вештини
– покриени трошоци за превоз и храна
– професионална работна атмосфера
– стекнување искуство во меѓународна компанија

Сите студенти (апсолвенти, дипломирани и постдипломци) на Машински и ФЕИТ кои имаат добри компјутерски вештини, се комуникативни, тимски ориентирани, сакаат предизвици и се насочени кон успех, може да го испратат своето CV на [email protected], со назнака „Апликација за пракса – Оддел за валање, најдоцна до 6 ноември.“

(41)

Вашиот коментар