Одлични курсеви за дигитален маркетинг во сите негови форми за помалку од 800 денари

Постојат милион начини да направите милион долари. Голем дел од овие начини вклучуваат дигитален маркетинг, па така, ако научите како да ја искористите моќта на веб-страниците и социјалните медиуми за да ја зголемите продажбата на вашиот бизнис, постојат различни пристапи кон таа профитабилна цел.

За среќа, инструкторите Фил Ебинер и Диего Давила ги прикажуваат најдобрите тактики за освојување на вашата дигитална маркетиншка неизвесност со овој мегапакет за учење – „Digital Marketing 22-Course Masterlass“, што можете да го добиете за помалку од 790 денари.

Ебинер ги поминал последните пет години учејќи повеќе од 100.000 студенти на интернет. Заедно со Давила предаваат повеќе од 28 часа и ве водат низ дигиталните техники и стратегии кои функционираат во реалниот свет, а кои ќе можете да ги примените во вашите кампањи.

Во текот на речиси 300 предавања ќе добиете одлични информации за брендирањето, веб-страниците, е-маркетинг, блогирање и многу повеќе. Ќе станете мајстор на оптимизацијата, ќе научите како да го интегрирате видеото во вашата порака и да ги проучите индивидуалните тактики за секоја социјална платформа што дава вистински резултати. „Фејсбук“, „Твитер“, „Инстаграм“ и многу други.

ТУКА
 можете да добиете повеќе информации за курсот.

 
 

Останати курсеви кои ви нудат заработувачка и напредување во кариерата:

Земајте висока плата! Тренинг за кодирање и пристап до над 3.000 курсеви 

Инвестирањето во криптовалути ќе ве збогати – еве како!

Со оваа професија може да заработите и до 120.000 долари годишно. Пријавете се на курсот!

  
 

За 790 денари може да научите да правите „iOS“ апликации

Може да почнете кариера во кодирање без диплома – еве како!

Заработувајте до 1,000 долари месечно од дома

Станете легитимен фотограф за помалку од 1.500 денари

loading...

Целосен водич за сертификат за „Cisco CCNA 200-125“ за помалку од 600 денари

Научете како да кодирате во „Javascript“

(12)

Вашиот коментар