Оператор – Балон Арт

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 15/09/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Опис на работно место:
Оператор на мануелна и полуавтоматска машина за печат на балони. Изработка на форми од балони.

Потребни квалификации:
– Средно образование.
– Да има возачка Б категорија
– Кандидатот да биде машко лице.
– Пожелна возраст 18-25 години.
– Не е неопходно претходно работно искуство.

Потребна е ракофатност, организираност, одговорност, самоиницијативност, енергичност, исполнителност, флексибилност. Работа во пријатна колегијална атмосфера.

Лицата заинтересирани за работа да достават кратка биографија со основни лични податоци на e-mail адреса: [email protected] најдоцна до 7 Септември 2018 година

(26)

Вашиот коментар