Оператор – Прессклиппинг

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 06/09/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Пресклипинг, агенција за мониторинг и анализа на медиумски објави, има потреба од лице за работното место ОПЕРАТОР/МЕДИА АНАЛИТИЧАР. Работниот ангажман е секој работен ден во периодот 07:00 – 11:00, со можност за работа од дома.

Неопходни квалификации: одлично познавање на албанскиот и македонскиот јазик во писмена форма, одлично познавање на работа со компјутер, интернет конекција.

Заинтересираните потребно е да испратат биографија на: [email protected] со задолжителен наслов на мејлот: Апликација за оператор.

(21)

Вашиот коментар