Општи работници – Бато енд Дивајн Графикс Центар

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 20/11/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

За сите квалификувани кандидати кои сакаат да работат во најсовремени услови со одличен месечен надомест, Bato&Divajn Graphic Center има потреба од работници (машки и женски лица) за работа во печатница !!!

Потребни квалификации:
– Завршено средно образование;
– Претходно работно искуство во печатница ќе се смета за предност;
– Ефективност, прецизност, спретност во работата;

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации потребно е да достават (по пошта или e-mail) своја биографија (CV) и скорешна фотографија најдоцна до 20.11.2018 год. на:

Графички центар БАТО & ДИВАЈН
ул. Борис Трајковски бр.314, 1000 Скопје,
e-mail: [email protected]
www.batodivajn.com

(62)

Вашиот коментар