Општи работници – ГРАФИКА ПЛУС

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 27/10/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 075/316-879

ГРАФИКА ПЛУС има потреба од 3 лица за работа во печатница со работни задачи (лепење,, монтажа на постер, церада и друго) со и без работно искуство. Сите заинтересирани испратете CV користејќи го полето Аплицирај веднаш, или побарајте на тел.02/2611-024 до 16 часот

(63)

Вашиот коментар