Општи работници – ERI корпорација

 
 

Регион: Битолски
Краен рок за пријавување: 06/08/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 071265525
Плата: 12165

Реномирана фирма која се занимава со изработка на топлински изменувачи има потреба од Општи работници мажи до 45 години за работа во производство за потребите на своето производство. За сите информации може да се обратите во Нашите простории кои се наоѓаат на ул: Индустриска бр:30 – Битола -Фринко (поранешно Фрижидери) или на телефон 01 265 525 – секој работен ден од Понеделник до Петок од 08 -16 часот.

(214)

Вашиот коментар