Општ работник – ДЕКОР-АС

 
 

Регион: Велешки,
Краен рок за пријавување: 31/10/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 078 268 114

ДЕКОР-АС Велес, компанија за производство и трговија на мебел со долгогодишно искуство , има потреба од МАЈСТОРИ/ПОМОШНИЦИ.

Потребни квалификации и вештини:
-Минимум завршено средно образование
-Ентузијазам за работа
-Претходно работно искуство во кроење, кантрирање или монтирање на мебел ке се смета како предност

Доколку сте заинтересирани за работната позиција и сметате дека оваа работа е вистинската за вас, или имате ентузијазам да научите и да се унапредувате, аплицирајте на следната е-пошта: [email protected], или на телефон: 078 268 114

(15)

Вашиот коментар