Општ работник – Имако Вино

 
 

Регион: Штипски
Краен рок за пријавување: 24/12/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 032/308-703

Винарската Визба ИМАКО ВИНО објавува оглас за работна позиција општ работник во визбата во Штип.

Кандидатите треба да ги поседуваат следните карактеристики:
1. ОСН или ССС степен на образование
2. Одговорност и прецизност во работењето
3. Тимска работа

Ве молиме доставете CV на [email protected] и наведете ја позицијата за која се пријавувате.

(17)

Вашиот коментар