Општ работник – Фејдом Фурнитуре

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 30/07/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

ФЕЈДОМ ФУРНИТУРЕ ДОО СКОПЈЕ, има потреба од вработување на работници за повеќе работни позиции, во фабрика за производство на тапациран мебел, со и без работно искуство.

Вашето CV испратете го на е-маил: [email protected]

(30)

Вашиот коментар