Пакувач – Макси Груп

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 20/07/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Компанија бара работник за изработка на тоалет и салфети.

Потребни услови:
– Б Категорија
– Средно образование
– Педатност и прецизност во работата.

Работа на одредено време, со можност на неопределено.

Сите кандидати своите CV-а, да ги испратат на e-mail: [email protected]

(355)

Вашиот коментар