Персонал – Чапе Фунги

 
 

Регион: Демирхисарски
Краен рок за пријавување: 30/09/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 047 275 412

Фабрика за откуп, преработка и извоз на шумски печурки и плодови од Демир Хисар објавува оглас за персонал за работа во текот на целата година.

Обезбедува:
– организиран превоз од Битола и околината на Демир Хисар
– работен однос цела година
– почетна плата од 15.000 ден
– пријатна работна атмосфера

Заинтересираните кандидатки/ кандидати можат да испратат апликација со работно искуство, место на живеење и телефон на е-маил: [email protected] или да не контактираат на следните телефони секој работен ден од 8-16 часот – 047/275 412 и 071 313292

(26)

Вашиот коментар