Пица мајстор – Македонијатурист

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 17/08/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

“Македонијатурист“ АД Скопје – Бест Вестерн Хотел “Турист“ Скопје има потреба од вработување на Пица мајстор – 1 (еден) извршител. Потребни услови: ССС (угостителско), со или без работно искуство. Одлични услови за работа.

Сите заинтересирани можат да аплицираат со достава на кратка биографија (CV) по e-mail или на адреса: ул. Филип Втори Македонски бр. 5, 1000 Скопје, со назнака “за Пица мајстор“.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

(53)

Вашиот коментар