Помошник во кујна – ДПТУ “РЕПТИЛ’’

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 10/09/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

ДПТУ “РЕПТИЛ’’ ДООЕЛ има потреба од нови вработени за работната позиција:Помошник готвач/ка – салатари/ки.

Квалификации:
* ССС средно образование;
*претходно работно искуство;
*одлична способност за комуникација и продажба;
*способност за тимска работа под притисок;
*вредни, креативни и педантни личности.

(27)

Вашиот коментар