Правник – Скопски Легури

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 31/10/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

„Скопски Легури“ ДООЕЛ Скопје – Компанија за производство на феролегури која најбрзо се развива во Република Македонија и е една од клучните извозници на феролегури во земјите на Европска Унија и Балканскиот регион, САД, Турција, земјите од Блискиот Исток, има потреба
од вработување на ПРАВНИК

Потребни квалификации:
– Диплома за завршено високо образование (Правен факултет)
– Положен правосуден испит
– Претходно работно искуство минимум 5 години (особено искуство во област на деловно и
стопанско право со застапување во суд)
– Одлично познавање на алатките од MS Office пакетот
– Познавање на англиски јазик ќе се смета за предност
– Развиени пишани и говорни комуникациски способности
– Лична и професионална ефективност

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации потребно е да достават (по пошта или e-mail) своја биографија (CV) и мотивационо писмо најдоцна до 28.10.2018 год. на:

„Скопски Легури“ ДООЕЛ
ул. 16 Македонска Бригада, бр.18 , 1000 Скопје , со назнака за – Оддел за управување со човечки ресурси

e-mail: [email protected]

(67)

Вашиот коментар