Програмер – Јавен Адвертајзинг Дооел

 
 

Регион: Битолски
Краен рок за пријавување: 20/08/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 078 391 978

Јавен Адвертајзинг Дооел Битола има потреба од лице за развивање на веб апликации. Плата: 30.000 денари.

Квалификации: солидно познавање од повеќе платформи: HTML, CSS, PHP, Java Script, Word Press инт.

Заинтересираните кандидати треба да испратат CV на следнава емаил адреса: [email protected]

(95)

Вашиот коментар